Türkiye Partisi, Resmi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Türkiye Partisi kurucu il teşkilatı, resmi ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Başkanı Aydın Zengin ve yönetim kurulu, muhtarlar derneğini ziyaret etti.

Muhtarlar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin, yerel yönetimin en önemli unsuru olan muhtarların her zaman el üstünde tutulması gerektiği ve muhtarların sorunlarının en kısa sürede çözülmesi gerektiğini belirtti.

Muhtarlar derneğinin her zaman diğer derneklerden farklı olduğu ve belediyelerimizin muhtarlara bu gözle bakması gerektiğini belirten Zengin, "Özellikle bu dönemde beldelerin kapatılması sonrası muhtarların yüklerinin daha da çok arttığı ortadadır. Çünkü dün belediye ile muhatap olup hizmet almaya çalışan vatandaşlarımız, belediyelerin ortadan kalkması sonrası hizmetin gelmemesi neticesinde daha çok muhtarlarımıza yüklenmekte ve çözüm aramaktadır." dedi.

En iyi yönetimin yerinden yönetim olduğunu belirten Zengin, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Beldelerin kapatılması maalesef vatandaşların hizmet alma noktasında sıkıntılarını arttırmıştır. Muhatap bulamayan vatandaşlarımızda muhtarlarımıza yüklenmekte ve sorunlarının çözümünü muhtarlarımızdan istemektedir.

Muhtarlar derneği başkanı Erdal Erdem’de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek yeni kurulan Türkiye Partisi'nin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Partisi İl başkanı Aydın Zengin, muhtarlar derneği ziyaretinde Dernek başkanı Erdal Erdem'e ziyaretinde Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener’in kitabını hediye etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]