Türkiye Partisi, Atak Makamındaydı

Türkiye Partisi kurucu il teşkilatı resmi ziyaretlerine başladı.

Türkiye Partisi İl Başkanı Aydın Zengin ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti Vali Hüseyin Atak’a yaptı.

Yeni kurulan teşkilatın kısa bir tanıtımını yapan Zengin, özellikle Vali Atak’ın prefabrik okullarda devam eden eğitim ve öğretimin son bulması için gösterdiği çabayı takdirle izlediklerini ve medyatik olmamakla beraber son dönemde şehrimizde görev yapan en faal vali olduğunu belirtti. 

Atak'ın sorunların çözümünde sadece ve sadece kamu yararını ve şehrimizi düşünerek hareket eden yapısını takdirle karşılandığını belirten Türkiye Partisi il başkanı Aydın Zengin, "Valimize nezaket ziyaretinde bulunduk ve bizi güleryüzüyle karşıladı. Kendisinin sıcak karşılamalarından dolayı da kendilerine teşekkür ederiz"dedi.

Vali Hüseyin Atak da ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, demokrasinin olmazsa olmazı olan siyasi partilerin çalışmalarından her zaman mutluluk duyduklarını, şehrin sorunlarının geniş katılımlı örgütlerle ancak rahatça çözülebileceğini, bu nedenle siyasi partilerin sorunların çözümlerinde daima olumlu yönde katkıları olacağını söyledi. 

Türkiye Partisi İl başkanı Aydın Zengin, Vali Hüseyin Atak'a ziyaretinde Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener'in kitabını hediye etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]