Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Erenler'de!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü amatör spora verdiği destek ve Türk sporuna katkılarından dolayı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Futbol antrenörleri Derneği yönetim Kurulu üyeleri (Tamer İlaçan, Nejat Ersin, Tuncay Pamuklar, Adem Aydın, Fevzi Çapkınlar, Mustafa Özbey, Ahmet Akkoç, Mükremin Akar, Alaattin Konuklar) Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün Türk Sporuna ve özellikle amatör spora verdiği destekten dolayı Erenler Belediye Başkanı Öztürk’e özellikle teşekür ederek TÜFAD olarak yardıma hazır olduklarını açıkladılar.

Sakaryaspor'un tesisleşmedeki eksikliklerinden dolayı son yıllarda fazla yıldız çıkartamadığı ifade eden TÜFAD Sakarya Şube Başkanı Tamer İlaçan Sakaryaspor'un eski günlerine dönüş özlemi içerisinde olduğunu, bununda Erenlespor Kulübü gibi spor okullarına önem veren kulüpler sayesinde gerçekleşeceğini ifade etti. Erenlerspor'un A gençlerde ve U 13 lerde Türkiye şampiyonasına katılarak göstermiş olduğu başarısıyla kendisini kanıtladığını da belirtti.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk TÜFAD'ın ziyaretinden dolayı memnun kaldığını, amatör spora desteğinin devam edeceğini çocukların geleceği için profosyonel kulüplerin futbolcularına talip olunduğu takdirde her zaman yardımcı olacağını açıkladı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]