TÜRKAV öğretmenleri unutmadı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Sakarya Şubesinin öğretmenler günü münasebetiyle beşincisini düzenlediği “Örnek Öğretmen” programının ödül töreni AFA Kültür Merkezi’nde yapıldı. Örnek Öğretmen seçilen Merhum Behram Işık anısına düzenlenen programda duygusal anlar yaşanırken, 201 öğrencinin katıldığı “Edebi Portre” ve “Öğretmenime Mektup” yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Sakarya’da faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Tekdal, “Vakfımız her fırsatta eğitime destek vermektedir. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz faaliyetler arasında yer alan “Öğretmene Saygı” etkinliğimizde bizlere emeği geçen öğretmenlerimizi unutmadık ve unutturmamak için de çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

AFA Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşma yapan Örnek Öğretmen Behram Işık’ın kardeşi Turan Işık gözyaşlarını tutamayarak; “Bu bir vefa örneğidir. Programı düzenleyenlere tüm ailem adına teşekkür ederim.” dedi.

Yarışmalara katılan öğrencilere ödül ve katılım belgelerinin verildiği programın sonunda davetlilere etli nohut, pilav ve ayran ikramı yapıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]