TÜRKAV öğretmenleri unutmadı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Sakarya Şubesinin Öğretmenler Günü münasebetiyle beşincisini düzenlediği "Örnek Öğretmen" programı bu yıl rahmeti öğretmenlerimizden "Behram Işık" anısına yapıldı.

Program kapsamında düzenlenen yarışmada 201 öğrenci derece için kıyasıya yarıştı. Program kapsamında Sakarya çapında 201 Milli Eğitim öğrencisinin katıldığı Edebi Portre ve Öğretmenime Mektup yarışmasında dereceğe girenlere ödülleri Sakarya\'da faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri tarafından verildi.

Tekdal “Öğretmenlerimizi unutmayacağız”

Programda konuşan Başkan İsmail Tekdal "Vakfımız her fırsatta eğitime destek vermektedir. Bu kapsamda yaptığımız faaliyetlerden birisi olan "öğretmene saygı" programımızla bizlere emeği geçen öğretmenlerimizi unutmadık ve de unutturmamak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz, dedi.

Turan Işık gözyaşlarını tutamadı


Programda duygulu anlar da yaşandı. Konuşma yapan Behram Işık\'ın kardeşi Turan Işık, "Bu bir vefa örneğidir. Programı düzenleyenler çok teşekkür ederim!" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Programa katılan bütün öğrencilere katılım belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin hep birlikte sahneye çıkması, coşkulu anlar yaşattı.

Programa katılanlara çıkışta ikram yapılırken, herkese etli nohutlu pilav ve ayran ikramı da yapıldı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]