Tuncay Şanlı'nın Lahiyası Doğduğu Sokakta Açıldı

İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'ta forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın fotoğrafı ve özgeçmişinin bulunduğu lahiya, doğduğu Adapazarı'nın Hacıoğlu mahallesinde açıldı.

Adapazarı Belediyesi'nin organize ettiği 'Benim Sokağımda Bir Değer Yetişti Projesi' devam ediyor. Proje kapsamında İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'ta forma giyen Tuncay Şanlı'nın fotoğrafının ve özgeçmişinin bulunduğu lahiyası, doğduğu Adapazarı'nın Hacıoğlu mahallesi 5066. sokakta düzenlenen törenle açıldı. Tuncay Şanlı'nın da hazır bulunduğu törene, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Çaybaşıyeniköy Belediye Başkanı Osman Aydın, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Tuncay Şanlı'nın babası Musa Şanlı ve çocukluk arkadaşları ile komşuları katıldı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği milli futbolcu Tuncay Şanlı, törende yaptığı konuşmada, "Herkese hoş geldiniz diyorum. Birçok maça çıktım; ancak hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Buradan olmaktan son derece mutluyum. Adapazarı ve Erenler belediye başkanlarımı, beni onurlandırıp, gururlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm mahallenin insanlarını da onurlandırdıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Benden sonra gelecek gençlerin burada ismi olur. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok fazla duygulandığımdan dolayı çok fazla konuşmak istemiyorum. Çok teşekkürler" dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de konuşmasında, Tuncay Şanlı gibi bir değer yetiştirdikleri için Hacıoğlu mahallesi sakinlerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Tuncay Şanlı'ya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişi ile Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, çiçek ve geleneksel ürünlerin olduğu sandık hediye etti. Daha sonra Tuncay Şanlı'nın fotoğrafının ve özgeçmişin bulunduğu lahiyanın açılışına geçildi. Tuncay Şanlı, babası Musa Şanlı, Belediye Başkanları Süleyman Dişli ile Cavit Öztürk, alkışlar arasından lahiyayı açtı. Mahalle çocuklarıyla birlikte lahiyanın önünde fotoğraf çektiren Tuncay Şanlı, ardından törene katılanlara imza ve karanfil dağıttı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]