Tuncay Şanlı, Sakaryasporlu taraftarlara minibüs kiraladı

Bursaspor\'un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı, dün meydana gelen olaylarda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan 20 Sakaryaspor taraftarı için minibüs kiraladı.

Edinilen bilgiye göre, Nilüfer Stadyumu\'nda dün oynan Nilüferspor-Sakaryaspor arasındaki Spor Toto 3. Lig karşılaşması için minibüsle Bursa’ya gelen yeşil-siyahlı taraftarlar, tuvalet ihtiyacı için aracı durdurdu. Taraftarlar bu olay sonrası mahallelinin tepkisiyle karşılaştı. Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Sopalı ve bıçaklı kavgada mahalle sakinlerinden 1 şahıs ağır ve 7 polis yaralandı. Olayla alakalı 24 Sakaryaspor taraftarı gözaltına alındı.

Tuncay Şanlı minibüs tuttu 

Emniyetteki ifadelerinin ardından 20 taraftar serbest bırakıldı. Eski Sakaryasporlu futbolcu Tuncay Şanlı\'nın, dün gece emniyete gittiği ve konuyla alakalı bilgi aldığı öğrenildi. Ayrıca yıldız futbolcu serbest kalan 20 Sakaryalı taraftarı için minibüs tutarak, taraftarları buraya gönderdiği ifade edildi. Ayrıca gözaltında bulunan 4 şahıs da emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]