TÜMSİAD'tan etkili iletişim semineri

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesinin düzenlediği Etkili İletişim Teknikleri konulu seminer dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.   

Eğitim ve İletişim Uzmanı Tarkan Turan tarafından TÜMSİAD Konferans Salonunda gerçekleşen seminere, TÜMSİAD Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, STK Komisyon Başkanı Şakir Ahmet Terzioğlu, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Yunus Zor, Yatırım Komisyon Başkanı İsa Aydoğan, Faruk Gedik, Genç TÜMSİAD Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

"İletişim içinizde başlar"

Üyelerin ilgiyle izlediği seminerde İletişim Uzmanı Tarkan Turan ‘‘iletişim ilk önce kendi içinizde başlar, kendini tanımayan kişi karşı taraftan anlaşılmayı nasıl bekleyebilir ifadesini kullandı.

"Kıymet bilin"

Her sabah  yaşadığın günün kıymetini bilerek yaşanmalı ya da kıymetlendirmek için emek harcanmalı, yoksa \'\'yirmisinde öldü yetmişinde gömdüler \'\' formunda insanlar oluruz, vurgusunu yapan iletişim uzmanı Turan ‘’Hz. Nuh (a.s) gemisini sular yükselmeden yapmıştı, gerek iletişim olsun gerek diğer faaliyetlerimiz olsun öncesinde hazırlıklarımız yapılmalıdır. Üç soru sormak gerek; nereye, neden, nasıl… bu temel soruları çizdiğiniz yol haritasında tanımlamakta sıkıntı çekiyorsanız hemen hedeflerinizi gözden geçirin, tesadüfler ve şansa hayatımızı bırakmamak gerekir zaten hedefimizle ve inancımızla olan bağımızın çekim gücü şans yada tesadüf dediğimiz olguları fark etmemizi kolaylaştıracaktır.Rüzgarın elinde kuru yaprak olmak akıl işi değildir" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]