TÜMSİAD'ın iftarına yoğun ilgi

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesinin düzenlediği geleneksel iftar yemeği protokol ve iş dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşti.

Bahçesaray tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı, Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, 1.Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Ahmet Akyüz, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, 8.Bölge Vakıf Başkanı Ferhat Yılmaz, İl Vakıf Başkanı Lütfü Yücel, İşadamları Muzaffer Güneş, Erol Öztürk, İbrahim Müftüoğlu, çok sayıda Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve TÜMSİAD üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik; "Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan bu aya kavuştuğumuz için Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun.  Mübarek Ramazan-ı Şerifin manevi ikliminde davetimize teşrif ettiğiniz için şahsım ve TÜMSİAD Sakarya ailesi adına sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum, diyerek sözlerine şöyle devam etti, 2005 yılında çıktığımız bu yolda TÜMSİAD olarak amacımız yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi ve Sakarya’mızı marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır" dedi.

Şube Başkanı Murak Kesik’in ardından AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert söz aldı. TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, iftar yemeğine katılan tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.  
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]