TÜMSİAD Yönetiminden STK ziyaretleri

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ile Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balabanı ziyaret etti.

Sakaryalılık ruhunu yaşatmalıyız

Sakarya Gezeteciler cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, Sakarya’nın büyük bir şehir hüviyetine kazandırılması gerektiğine vurgu yaparak; "Bu şehirde de Rezidansların olması gereklidir. İş adamları olarak bizler de üzerimize düşeni yaparak, Sakaryalılık ruhunu yaşatmalıyız” dedi.
SGC Başkanı Matur da, ”Sakarya’ya kim ne katarsa basın camiası olarak biz yanında olacağız. Bu şehrin kalkınmasına zerre katkısı olan iş adamlarının her türlü yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcıları Selahattin Bektaş, Ahmet Ölmez, Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Şakir Ahmet Terzioğlu, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş ziyaretinde, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Sezai Matur, Başkan Yardımcısı Hasan Coşkun ve Genel Sekreter Necdet Başoğlu hazır bulundular.

TÜMSİAD’ın 2 ci ziyareti, Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine gerçekleşti.

TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik; burada da, Esnafa kullandırılan krediler hakkında Kooperatif Başkanı Hayri Balaban dan geniş bilgi aldı.

Esnafa ucuz kredi;
Başkan Hayri Balaban, Kooperatif olarak esnafa 5 yıl vadeli yıllık %5 faiz oranı ile 150 bin TL ye kadar kredi kullandırdıklarını ifade etti. Piyasada en ucuz kredinin kendilerinde olduğunu ifade eden Balaban, 2015 yılında Esnafa 50 milyon kredi kullandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Kredi kolaylığı;
TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik; Adapazarı Esnaf Kefalet Kooperatifinin işini büyütmek isteyen Esnaf ve Sanatkarlar açısından büyük bir şans olduğunu ifade etti. Başkan Kesik; Kredi doğru yerde kullanılırsa amacına ulaşır. Bu açıdan bakıldığında devletimizin esnaf kredilerine sağladığı destek esnaflar açısından çok önemli. Buraları esnaf ve sanatkarın ciddi finansör kaynağı. dedi.

TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcıları Selahattin Bektaş, Ahmet Ölmez, Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Şakir Ahmet Terzioğlu, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş’in ziyaretinde; Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hayri Balaban, Başkan Yardımcıları Hayrettin Hacıbektaşoğlu, Mustafa Alemdar, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yılmaz, Kooperatif Müdürü Mücahit Şebin hazır bulundu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]