TÜMSİAD sektörleri buluşturuyor

20 kişilik heyet iş görüşmesi için geldi.

KOBİ’lerin sorunlarına, dertlerine çözüm üreten TÜMSİAD, Makine ve Metal sektörel günleri kapsamında; yurt içi gezileri, ikili iş görüşmeleri, fabrika ziyaretleri, eğitimler ve ticareti geliştirme programları düzenliyor.

TÜMSİAD İstanbul ve Sakarya Şubesi üyesi iş adamları bir araya gelerek, şubeler arasındaki ticaret hacminin artırılması için yapılması gerekenler ve potansiyel iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Geyve Karaçam Tesisleri İsmail’in Yeri\'nde gerçekleştirilen Makine ve Metal günleri Tanışma ve Kaynaşma toplantısına TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Samib Başkanı Metin Kar, TÜMSİAD İstanbul Şubesi Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Yusuf Ziya Altuntaş ve beraberindeki 20 kişilik heyet, TÜMSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Komisyon Başkanları, Makine ve Metal Komisyonu üyeleri katıldı.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik; ‘’Üyeler arası iş hacminin artırılması yönünde bu gibi etkinlikler oldukça önem arz ediyor. Sadece Makina ve Metal Sektörü ile değil tüm sektör grupları ile bir araya gelmeliyiz. Bu ve benzer iş görüşmeleri, ticaretimizi artırmaya olumlu katkılar sağlıyor. Bu görüşmelerin ardından inanıyorum ki üyelerimiz arasındaki ticarette somut ve ciddi adımlar atılmış olacak" ifadesini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]