TÜMSİAD Sakarya Şubesi'nden 2 önemli proje

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve heyeti, TÜMSİAD Genel Başkanlığı\'na seçilen Yaşar Doğan\'ı makamında ziyaret ederek \'\'hayırlı olsun\'\' temennisinde bulundu.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Şube Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, SAÜ Öğretim Üyesi, TÜMSİAD Başkan Danışmanı Gökhan Gürler ve Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş\'in hazır bulunduğu ziyarette, TÜMSİAD\' ın 2015 yılında yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, \'\'Yeni dönemde başta Genel Başkanımız Yaşar Doğan olmak üzere yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşlara Sakarya Şubesi olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.\'\' dedi. Şube çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Murat Kesik, Sakarya Şube olarak, gündemimizde 2 önemli proje var. Birincisi Yenilenebilir Enerji konusunda \'\'Çöp gazı depolama tesisi\'\' ikincisi ise \'\'TÜMSİAD Organize Sanayi Bölgesi\'\' (TÜMSİAD OSB) kurulması projesi. Bu konuda Genel Merkezimizin görüşü bizim için önemli, çalışması devam eden projeyi kısa zamanda Genel Merkezimize sunacağız. dedi.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan \'\'Genel Merkez olarak yeni dönemde tüm şubelerimiz ile istişare halinde olacağız, proje geliştirme ve Ar-Ge birimini güçlendiriyoruz. TÜMSİAD Ailesi olarak inşallah bu yeni dönemde de hizmetlerimiz, birlik beraberlik içerisinde yeni oluşturduğumuz çalışma usul ve esasları yönetmeliği çerçevesinde devam edecektir.\'\' dedi. Genel Başkan Yaşar Doğan, Sakarya Şubesi Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]