TÜMSİAD Enerji Kurulu İZAYDAŞ Genel Müdürünü ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Enerji Kurulu heyeti, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ı ziyaret etti.

Genel Müdür Saraç, TÜMSİAD heyetine İZAYDAŞ’ın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. İZAYDAŞ’ ı daha yakından tanımaları adına tesisleri gezen heyete yerinde teknik bilgiler aktarıldı.

Saraç, doğaya ve çevreye zarar vermeden atıkların bertaraf edilmesi konusundaki kararlılığın devam edeceğini belirterek, özellikle evsel atık düzenli depolama alanları etrafına kurulan koku bariyerinin çalışması ile koku probleminin ciddi ölçüde azaldığına dikkat çekti ve izaydaş’a her gün gelen çöp miktarının ise bin 600 ton olduğunu söyledi.

TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik ise İzaydaş\'ın yapmış olduğu faaliyetleriyle çok önemli bir işleve sahip olduğunu belirterek misafirperverliğinden dolayı Genel Müdür Muhammet Saraç’a

teşekkür etti.

Ziyarete; TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcısı Ahmet Ölmez, Genel Sekreter Ferhat Ateş, Tümsiad ve Enerji Komisyonu üyeleri Adnan Borazancıoğlu (Bortek Mühendislik) Hakan Sarıoğlu (Çemsan); Zafer Yıldırım (Tez Sigorta); Fatih Boztepe (Zen Çevre ve İş Güvenliği); Elektrik Mühendisi Vahdettin Uzun katıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]