TÜMSİAD Başkanı Kesik ''Ortak projelere imza atacağız''

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete ve Meclis Başkanı Recep Pulat\'ın başkanlığında gelen heyeti kabul etti.

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete TÜMSİAD’ı ziyareti sırasında Kırsal Kalkınma Hibe desteklerine dikkat çekerek, "Türkiye\'de kırsal kalkınma çalışmalarının ve politikalarının neden önemli olduğuna bakıldığında bunun temel nedeninin halen kırsal alan olaraktarif edilen il ve ilçeler dışındaki alanda yaşamasından; istihdamın tarımda çalışanlardan kaynaklandığı görülmektedir. Ayrıca, kırsalalanda altyapı, tarımsal işletmelerin küçüklüğü ve dağınıklığı, yeni iş alanlarının açılamaması, sosyal olanakların yetersizliği gibi sorunlar çözüm beklediği için kırsal alanda kalkınma önemlidir" dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ziyaretinde dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, ülke ekonomisinin gelişimi için ortak ve atılımcı bir yol izlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Bütün sivil toplum örgütlerinin toplumsal yapıyı şekillendiren çok önemli yapılar olduğunu ifade eden Kesik, Ticaret Borsasının Sakarya\'nın önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek başarılarının devamını temenni etti. Ziyarette her iki kurumun Başkan ve yöneticileri Sakarya’nın kalkınması için ortak projelere imza atacaklarını belirttiler.

Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Genç\'in ziyaretinde, TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, Şube Başkanı Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, Başkan Danışmanı Gökhan Gürler, Sosyal İşler ve Hukuk Komisyonu Başkanı Medet Muti, İş Geliştirme ve Yatırım Komisyonu Başkanı İsa Aydoğan, İletişim Komisyonu Başkanı Tamer Uzun, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Burhan Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sarıoğlu ve Genç Tümsiad Başkanı Ahmet Yılmaz hazır bulundu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]