"Tüm kararlara halkımızın katılımını sağlayacağız"

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Eyüp Yıldırım ve Adapazarı Belediye Başkan adayı Abidin Birinci, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğü\'nü ziyaret etti.

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, kenti halkla beraber yönetmek istediklerini belirterek, belediyelerin halkın bir emaneti olduğunu söyledi.

Sakarya\'nın, Marmara\'nın kalbi konumunda olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

"Belediye yönetiminde, şeffaflığı ve hesap verilebilirliği sağlamak boynumuzun borcu. Tüm kararlara halkımızın katılımını sağlayacağız. Sakarya\'nın tüm değer ve özellikleri bir bütün olarak korunacak. İnsan ve çevre dengesi gözetilecektir. Yapılacak plan ve projeler, halkımız, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerle katılımcı bir süreç gerçekleştirilecek. Her hemşehrimiz kendisini özgürce ifade edebilecek. farklı dil inanç ve kültüre sahip insanlar, kendilerini güven içinde hissedeceklerdir."

Sakarya\'nın geleceğini doğrudan ilgilendiren su havzaları, tarım alanları, ormanlar ve tarihini koruyacaklarını belirten Yıldırım, "Kadınların çalışma hayatına katılımı, aile içi şiddetin önlenmesi, şiddet mağduru kadınların ve çocukların korunması için sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili çözümler üreteceğiz. Seçilirsek halkımız, seçtiğini denetleyerek huzuru içinde yaşayabilecek" ifadesini kullandı.

Birinci de Adapazarı ile ilgili projelerine değinerek, belediye başkanı seçilmesi halinde başkanlık maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini kaydetti.

AA Sakarya Bölge Müdür Vekili Murat Paksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA\'nın yerel seçimlerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]