Tüm ilçelere SAMEK merkezleri geliyor

SAMEK Kurs eğitmenleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

Toçoğlu, SAMEK Kurs Merkezleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise tüm ilçelere müjde vererek, “Kaynarca ve Karasu ilçelerimize yeni SAMEK binaları inşa ettik. İnşallah önümüzdeki dönemde tüm ilçelerimize SAMEK Kurs Merkezleri kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Öğretmenler Günü programı kapsamında SAMEK Kurs eğitmenleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve çok sayıda eğitmen katıldı. Gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu, SAMEK Kursları’nda gerçekleştirilen faaliyetlerin Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı.

"Anlamlı Hale Geliyor"

Tüm öğretmenlerin Öğretmen Günü’nü kutlayan Başkan Toçoğlu, “SAMEK Kursları’nda yapılan faaliyetler Türkiye’ye örnek. Şehrimizde kültür sanat alanında gerçekleştirilen eğitsel çalışmalar tüm Türkiye’de konuşuluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür sanat alanında yaptığımız her faaliyet Sakarya’da daha anlamlı hale geliyor. Böylece ne kadar doğru işler yaptığımızı da anlıyoruz. Her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da işini ciddiye alan bir ekibimiz var. Daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

"İşimizi Severek Yapıyoruz"

Başkan Toçoğlu, “SAMEK Kursları’nın tüm ilçelere kazandırılması konusunda yoğun talep alıyorduk. Kaynarca ve Karasu ilçelerimize yeni SAMEK binaları inşa ettik. İnşallah önümüzdeki dönemde tüm ilçelerimize SAMEK Kurs Merkezleri kazandıracağız. Her zaman ifade ediyoruz; alt ve üst yapı yatırımlarımızın yanı sıra, kültür sanat alanında da yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak insanımıza dokunan yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Büyükşehir yöneticileri ve personeli birlik ve beraberlik içerisinde işlerini severek yapıyor. Eğitmenlerimiz de mesleklerini severek yapmalı” ifadelerini kullandı.

"Önemli Mesafeler Aldık"

Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde eğitim alanında da önemli mesafeler aldıklarını belirten Toçoğlu, “Şehrimize kazandırdığımız Sosyal Gelişim Merkezi, 7’den 70’e tüm Sakarya’ya eğitim sunuyor.  Ayrıca SAMEK Kursları’nda da hemşerilerimiz yeni meslekler ediniyor. Eğitim merkezlerine hemşerilerimiz tarafından yoğun bir katılım var. Bu yoğun katılım bizi ayrıca memnun ediyor.  Merkezlerimizde uzman eğitimcilerimizle en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimize her alanda hizmet sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]