Tuğba ile Özkan; Mutluluğa Evet Dedi

İngilizce Öğretmeni Tuğba Pekşen ile Saral Dijital’in sahibi ünlü Fotoğrafçı Özkan Saral; Ernaz Tesisleri’nde gerçekleşen düğün töreniyle evlenerek, hayatlarını birleştirdi.

İlimizin tanınmış işadamlarından SYKD kurucu başkanı merhum Engin & Necla Pekşen çiftinin İÜ Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu ve İngilizce Öğretmeni olan kızı Tuğba Pekşen ile Saral Dijital’in sahibi İlyas & Naciye Saral çiftinin KÜ Deniz Elektroniği ve Haberleşme mezunu olan tek fotoğrafçı oğlu Özkan Saral, önceki akşam Ernaz Tesisleri’nde yapılan düğün töreniyle evlendi. 

PROTOKOLLÜ ÖZEL NİKÂH

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun nikâhını kıydığı Tuğba ile Özkan çiftinin nikâh şahitliğini; TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Adapazarı Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ile Osman Kaynakçıoğlu ve Gökhan Kınalı yaptı. 

KARA RAĞMEN YOĞUN KATILIM

Saral ve Pekşen ailelerinin yakın ve uzaktan gelen akraba, komşu ve dostlarının hazır bulunduğu cemiyete; Erenler belediye Başkanı Cavit Öztürk, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, YÖÇEYDER Başkanı ve MÜSİAD Başkan Yardımcısı İsmail Eminler, MHP GİK Üyesi Enver Toçoğlu, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Tanrıverdi, Camili Mahallesi Yunus Özçelik, AKP İl Genel Meclis üyesi Alaattin Paşakaba, MHP İl Genel Meclis üyesi Erdem Özbek ile siyaset, spor, dernek, oda, asker ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 5 kişinin telgraf çektiği cemiyete, 3 arajman ile 36 çelenk geldi. 

RENKLİ DÜĞÜN TÖRENİ

Oscar Party Club’ün organizasyonuyla gerçekleşen 3 kamera ve 3 fotoğraf makinesinin kullanıldığı düğün töreninde; 40 deneyimli personel görev yaptı. Genç çifte takı takmak için yarışa giren davetliler uzun kuyruklar oluşturdu.

Davetlilere yemek ikram edildiği cemiyette, şehrimizin tanınmış pasta ustası Metin Dağdeviren’in tarafından da özel olarak hazırlanan kalpli pastalarda davetlilere sunuldu. Gecede pop sanatçısı Hakan Gümüş’ta kısa bir konser verdi.

Katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Tuğba ile Özkan Saral çifti; düğün sonrası balayına nereye gittiklerini ise sır gibi sakladı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]