Tren hattından kablo çalarken suçüstü yakalandılar

Sapanca ilçesi Kırkpınar beldesinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattından kablo çalmaya çalışan 5 kişi, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Olay, tren hattında çalışmaların devam ettiği Kırkpınar Demiryolu Caddesi mevkiinde meydana geldi. Devriye görevini yürüten Sapanca Emniyet Müdürlüğü\'ne bağlı ekipler, YHT güzergâhında yaptıkları kontrollerde ikisi kardeş 5 şahsın kablo kestiğini fark etti. Polis ekiplerinin kendilerini gördüğünü anlayan Y.G.(24), E.G.(19), S.Ş.(19), S.U.(19) ve U.T.(36) geldikleri panelvan tipi aracı ve yanlarında getirdikleri 2 adet demir kesme makasını olay yerinde bırakarak kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacadan sonra yakalanan hırsızlık zanlıları Kırkpınar Polis Karakoluna götürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerden 4’ünün hırsızlık ve benzeri suçlardan emniyette kaydı olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen S.U, U.T. ve S Ş. Cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı. Y.G. ve E.G.adlı kardeşler tutuklanarak Ferizli Cezaevi\'ne gönderildi.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 28 Temmuz\'da da demir yolu hattından kablo hırsızlığı yapan 2 kişiyi yakalamış, yakalanan kişiler tutuklanmıştı. Ayrıca Sapanca İlçe Jandarma ekipleri 6 Temmuz\'da demir yolu hattından kablo hırsızlığı yapan bir şebekeyi çökertmişti. Şebekenin 5 üyesi tutuklanmıştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]