Trafik Sigortanızı Burada Yaptırın Kârlı Çıkın

Elbirlik Sigorta, dünyanın en saygın sigorta grupları arasında yer alan ve 160 ülkede hizmet veren HDİ Sigorta garantisiyle trafik sigortasını yapıyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Elbirlik Sigorta, şu açıklamayı yaptı;

Trafik Sigortası

HDI Sigorta, bu sigorta ile; motorlu aracın işletilmesi sırasında, bir kimsenin ölümüne veya yaralanmasına veya bir şeyin zarara uğramasına sebebiyet vermiş olmasından dolayı, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre işletene düşen hukuki sorumluluğu, zorunlu sigorta limitlerine kadar temin eder.

Bu sigorta Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Geçerli teminat tutarları üzerinden Karayolları Zorunlu Mali Sorumluluk sigortası bulunmayan araçlar trafikten men edilir.

Zorunlu Mali Sorumluluk sigortasına ilişkin primler peşin ödenir. Sigortalı trafik poliçesi ile birlikte Zorunlu Trafik Sigortası pulunu ve Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağını sigortacıdan temin edecektir.

HDI Trafik Sigortasında, isteğe bağlı olarak yardım paketi verilmektedir.

Teminatlar Teminat Kapsamı

HDI Sigorta Trafik Yardım Hizmetleri

HDI Trafik Yardım, hem sigortalının hem de kazaya karışan karşı aracın aşağıda tanınan hizmetleri herhangi bir kilometre kısıtlaması olmadan, kullanım tarzı hususi, kamyonet ve minibüs olan araçlarda Türkiye sınırları içinde temin eder. (Limitler poliçede kayıtlıdır.)
Sigortalı Aracın Çekilmesi veya Kurtarılması

Sigortalı aracın kaza sonucu hareketsiz kalması durumunda, HDI Yardım; sigortalı aracın en yakın tamirciye naklini temin eder.

HDI Yardım; bir karayolunda giderken sigortalı aracın devrilme veya şarampole yuvarlanması durumunda, mümkün olabilen durumlarda kurtarılması ve sonrasında çekilmesi veya yoluna devam etmesi amacıyla uygun bir yere konulması için gerekli organizasyon sağlar.
Karşı Aracın Çekilmesi veya Kurtarılması

Trafik kazası durumunda, HDI Yardım; Sigortalı aracın yaptığı kazaya karışan karşı aracın en yakın HDI Sigorta anlaşmalı servisine naklini temin eder.

HDI Sigortalı aracın yaptığı kazaya karışan karşı aracın devrilmesi veya şarampole yuvarlanması durumunda, mümkün olabilen durumlarda aracın kurtarılması ve sonrasında HDI Sigorta anlaşmalı servisine çekilmesi amacıyla uygun bir yere konulması için gerekli organizasyon sağlar.

Acil Mesajların İletilmesi

Sigortalı araç sahibinin talebi üzerine HDI Yardım yukarıdaki maddeler kapsamındaki konularla ilgili olarak acil veya gerekli mesajların iletilmesini sağlar.
 
Bilgi ve Organizasyon Servisi

Yol, kaza ve hava durumu, sağlık kuruluşları, döviz kurları, restoranlar ve eğlence merkezleri, konaklama, turistik vs. ile ilgili bilgiler alabilir, çiçek göndermek veya özel günler için organizasyon yaptırabilirsiniz.

Tel: 0 264 2779536

Elbirlik Sigorta için tıklayın.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]