Trafik kazasındaki acı tesadüf!

Konya\'nın Ereğli İlçesi Zengen Beldesi yakınlarında park halindeki TIR\'a arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin, kaza yaptıkları ikinci el otomobili Sakarya\'dan yeni aldıkları ve Mersin\'e döndükleri öğrenildi.

Kaza, Adana- Aksaray çevre yolu Zengen Beldesi yakınlarında saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 25 yaşındaki Hacı Bayram Çetinkaya yönetimindeki 54 D 2192 plakalı otomobil ile yolun sağ tarafında park halindeki 41 yaşındaki Murat Kök ait 34 HP 4533 plakalı TIR\'a arkadan çarptı. Kazada TIR\'ın altına giren otomobilin sürücüsü Hacı Bayram Çetinkaya ile yanında bulunan arkadaşları 24 yaşındaki Ramazan Burak Bursalı ve 36 yaşındaki Ahmet Turgay Şanlı olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilin içinde sıkışan cesetler vinçle TIR kaldırıldıktan sonra arama kurtarma ekipleri tarafından araç kesilerek çıkarıldı. Cumhuriyet Savcısı\'nın olay yerinde yaptığı incemelenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazada ölen 3 arkadaşın Sakarya\'dan Ramazan Burak Bursalı\'nın ikinci el olarak aldığı ve dün üzerine kayıt yaptırdığı otomobil ile Mersin\'e döndükleri öğrenildi. Soruşturma sürüyor
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]