Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Adapazarı'nda, bir otomobilin tavuk yüklü kamyonun altına girmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Adapazarı Karasu Karayolu'nda meydana geldi. Karasu istikametinden Adapazarı'na gelen İsmail Yalçın (34) idaresindeki 54 EZ 450 plakalı otomobil, Kömürlük Köyü kavşağında U dönüşü yapan Ali Karapekmez (48) idaresindeki 54 LA 525 plakalı canlı tavuk yüklü kamyonun altına girdi.

Kazada, otomobil hurdaya dönerken, sürücü İsmail Yalçın ile birlikte babaannesi Nuriye Yalçın (86), Reyhan Yalçın (24) ve oğlu Ahmet Tuna Yalçın (6) araç içinde sıkıştı. İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait kaza kırım aracı ekibi tarafından yaralılar otomobilden çıkarıldı. Ancak, babaanne Nuriye Yalçın kaza yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü İsmail Yalçın, eşi Reyhan Yalçın ve oğlu Ahmet Tuna Yalçın ambulansla Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Reyhan Yalçın da yapılan tüm müdahalelere rağmen doğmamış bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

Sürücü İsmail Yalçın ve oğlu Ahmet Tuna Yalçın'ın sağlık durumlarının da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kamyon sürücüsü Ali Karapekmez de jandarma tarafından gözaltına alındı. Bu arada kamyonda bulunan canlı tavuklardan bazıları telef oldu.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]