Trabzonlular Derneği'nden Bürokratlara Fıkralı Yemek

Sakarya Trabzonlular Derneği; Adapazarı’nda görev yapan bürokrat ve Daire müdürlerine derneğin altında bulunan Karayemiş Sofrası’nda yöresel akşam yemeği verdi.

Yemeğe katılanlar, anlatılan Karadeniz fıkralarıyla, adeta kahkaha boğuldu.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri; Adapazarı’nda görev yapan Bürokrat ve Daire Müdürleri’ne derneğin girişinde bulunan Karayemiş Sofrası’nda yöresel yemek ziyafeti sundu.

Yemeğe; SEDAŞ Genel Müdürü Yunus Bekircan, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Adapazarı İl Nüfus Müdürü Reis Demir, Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Salih Taç, Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Bektaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kenan Tandoğan, TSE Bölge Müdürü Yılmaz Öztürk ve ToyotaSA Hastanesi Müdürü Ahmet Kemiksizoğlu katıldı.

SAKARYA BÜROKRATI

Yemekte konuşan Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu; katılan tüm bürokrat ve daire müdürlerine teşekkür ederek, Sakarya’da yaşayan Trabzonlular olarak, her zaman şehrin sorunlarının bilinci içinde ve takipçisi olacağını söyledi. Başkan Demircioğlu; Sakarya için her zaman birlik ve bereberlik içinde olunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]