Tozlu Camii'nin çevresi düzenlenecek

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tozlu Camii\'nin çevre düzenlemesini gerçekleştireceklerini söyledi.

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Milletvekili Hasan Ali Çelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları’na tebrik

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasına, AK Parti Gençlik Kolları’nı tebrik ederek başladı. Başkan Zeki Toçoğlu, “28 Şubat’ın yıldönümünde gerçekleştirdikleri konferansla bizlere güzel bir gece yaşatan İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Keçeoğlu’nun şahsında tüm gençlik kollarımızı tebrik ediyorum. Değerli gazeteci yazar Yiğit Bulut’un 28 Şubat dönemini bizlere çok yalın bir şekilde aktardığı ve hükümetimizin gelecek vizyonunu anlattığı konferans çok yararlı olmuştur. Gençlik kollarımızın bu tür faydalı toplantılara devam etmesini ümit ediyorum. Bizler belediye başkanları olarak gençlik teşkilatlarımıza her türlü desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Önümüzde önemli süreçler var. Bu süreçlere doğru tüm teşkilat mensuplarımızla birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gayretle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her zaman söylüyorum. Bizim en büyük gururumuz, bize güvenen, ülkemiz için çalışan teşkilatlarımızın başını öne eğmemek, gittikleri yerlerde arkadaşlarımızı mahcup eden çalışmaları asla yapmamaktır” diye konuştu.


Tozlu Camii\'de çevre düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Başkan Zeki Toçoğlu, “Göreve başladığımızdan bugüne şehrimizde önemli çalışmalara imza attık. İhsaniye Camii\'nden Yeni Camii\'ye kadar alanda düzenleme çalışmaları yaparak şehrimizin merkezini yeniledik. Gar Meydanı’nda kötü görünüme son vererek şehrimize çok güzel bir meydan kazandırdık. Orhan Camii\'nde yaptığımız çalışmalarla caminin ne kadar güzelleştiğini ve ortaya çıktığını hepiniz çok yakından görüyorsunuz. Ağa Camii ve Yeni Camii\'de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yakında Tozlu Camii\'nde de çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Şemsiyeli Parkı çok kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine yeniden sunacağız. İnşallah Sakarya Caddesi\'nde bir çalışma yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturacağız. HES çalışmamızda sona yaklaştık. Sakarya Park ihaleye çıkıyor. Şehrimizin her yerinde önemli çalışmaları hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Toçoğlu konuşmasının son bölümünde şunları kaydetti; “Birlik ve beraberliğimizi bozmadan kardeşlik duygularımızı pekiştirerek çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Sabırla, telaş etmeden, çok çalışarak ülkemizi geleceğe hazırlamalıyız. Hep birlikte. Bu yük hepimizin sırtında. Allah’a hamdolsun Sakarya’mızda bu konuda önemli bir birliktelik ve uyum var. Biz hizmette sınır tanımayız. Bizim işimiz vatandaşımıza hayırlı hizmetler sunabilmektir. Kaynarca’ya su götürüyoruz. Büyükşehir hudutlarında olmamasına rağmen. Sapanca Gölü’nün temiz suyunu Dünya Su Günü’nde ulaştıracağız. Bazı köylerimizde su sıkıntıları var. İl sınırları Büyükşehir sınırları oluyor. Müjdeyi veriyorum. Ne gerekirse yapacak, köylerimizi susuz ve yolsuz bırakmayacağız. Sizler gibi değerli yol arkadaşlarımız bize destek olduktan sonra Allah’ın izniyle bizim sırtımız yere gelmez. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]