Toyota Boshoku'dan yardım kampanyası

Toyota Boshoku Fabrikası\'nda çalışanlar arasında düzenlenen etkinlikle, çalışanların kullanmadığı yeni durumdaki giyisi ve kıyafetler, Arifiye\'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Arifiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edildi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'yu ziyaret eden, Yönetim ve Mühendislik Direktörü Halim Turhan, İnsan Kaynakları ve İş Güvenliği Direktörü Recep Yiğit ve Çalışan Yönetimi Proje Şefi Çiğdem Nemutlu Tekimay toplanan yardımları Arifiye\'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Başkan İsmail Karakullukçu\'ya teslim etti.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Toyota-Boshoku çalışanlarına, ihtiyaç sahiplerini düşünerek böyle güzel bir sosyal etkinlik düzenledikleri için, sizin şahsınızda çok çok teşekkür ediyorum. Toplanan yardımlar, büyük bir titizlikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Ayrıca, bu etkinlik sayesinde sizin gibi değerli yöneticilerimizle de tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bizler, zaman zaman ilçemizde bulunan fabrika ve işletmelere ziyaretler gerçekleştiriyoruz ama sizinle tanışmak henüz kısmet olmamıştı. İnşallah sizi de müsait bir zamanda ziyaret etmek isterim. dedi.
Toyota-Boshoku Yönetim ve Mühendislik Direktörü Halim Turhan düzenledikleri etkinliğe verdiği destek nedeniyle Başkan İsmail Karakullukçu\'ya çiçek takdim etti. Turhan, “Arifiye Belediye başkanımızla tanıştığımız için ayrıca büyük memnuniyet duyduk. Arifiye çok güzel bir yerleşim yeri. Çalışmalarınızı basından takip ettiğimiz kadarıyla, ilçe son zamanlarda Sakarya\'nın en gözde ilçelerinden biri haline geldi. Çalışmalarınızda bizim üstümüze düşen bir görev olursa, her zaman desteğe hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi


Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan İsmail Karakullukçu Halim Turhan\'a Arifiye hakkında ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kültür Merkezini de gezdiren Başkan Karakullukçu, “350 kişilik çok amaçlı salonda sinema, tiyatro, konser, toplantı, panel, seminer gibi birçok etkinliğin gerçekleştirildiğini belirterek sizleri de her zaman aramızda görmek isteriz" dedi. Yüksek Hızlı Tren Projesi ile Arifiye\'de inşa edilen köprü ve geçitler ile yeni Tren garı hakkında da bilgi alan Halim Turhan, “Arifiye gerek şehircilikte, gerek çağdaş ulaşım araçları ile gerek Gölbaşı Park ve doğal güzellikleri ile adından çok söz ettireceğe benziyor" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]