Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Faaliyete Başladı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı polis memurları, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Serdivan ilçesinde bir yıl boyunca hizmet veren ve ilçe halkından oldukça olumlu tepkiler alan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2010 yılı itibarıyla Erenler ilçesinde de faaliyet göstermeye başladı. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli memurlar, ilçede bulunan 8 mahallenin esnafları ve ikametleri dolaşarak çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi aktaracaklarını, asayiş olaylarına karşı alınabilecek tedbirlerle ilgili çeşitli toplantılar düzenleyip sunum faaliyetlerinde bulunacaklarını, polis vatandaş el ele vererek sorunları birlikte çözmenin çabası içerisinde olacaklarını belirttiler.

Başkan Öztürk ise; Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğüne bağlı görevli memurların ziyaretlerinden memnun kaldığını belirterek, şubenin kuruluş amacını çok beğendiğini bu sayede polis ve halkla ilişkilerinin daha da gelişeceğine inandığını kaydetti. Öztürk, Toplum Destekli Polis Şube çalışmalarının verimli olabilmesi için onları her zaman desteleyeceklerini söyledi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]