Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü projesi, Katlı Pazar'da

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından iş yerlerinde ve yaşam alanlarında güvenlik kameraları ve güvenlik sistemlerinin yaygınlaştırılması amacıyla başlayan çalışmalar kapsamında Katlı Pazar esnafı gezilerek proje hakkında bilgi verildi.
 
Katlı Pazar’da esnafı bilgilendirmek amaçlı düzenlenen tanıtım gezisi İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Henden, Adapazarı İlçe Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin ve birçok polis memurunun katılımıyla gerçekleşti.
Proje kapsamında Sakarya il merkezi Polis sorumluluk bölgesindeki konutlar, ikamet sahipleri ve iş yeri sahipleri yer alırken, Projenin bir amacı da suç korkusunu azaltarak kentteki yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmak.

"Halkımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz"

Proje Sorumlusu Toplum Destekli Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin, “Sakarya Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızdan iş yerlerini ve yaşam alanlarını çevre güvenlik kameraları ve güvenlik sistemleriyle donatıp, aydınlatmalarını sağlayarak bizlere destek olmalarını, çalışmalarımıza katkıda bulunmalarını bekliyoruz” dedi.
Bu hedef doğrultusunda Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Katlı Pazar yerinin daha güvenilir hale getirilebilmesi için esnafı dolaşarak proje hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]