TOKİ, Akyazı'daki 385 konutun temelini atıyor

Akyazı İlçesi\'nde TOKİ tarafından yaptırılacak olan 385 konutun temeli 7 Nisan’da atılacak.

Akyazı Belediyesi tarafından devredilen 46 dönümlük arazide 385 konutun yapımına başlayan Toplu Konut İdaresi ihalesi ile inşaatları gerçekleştirecek olan firma çalışmalara hızlı başladı ve artan bir tempo ile de devam ediyor. Temel Atma töreni ise 7 Nisan Pazar günü Saat: 14.00’de inşaat alanında halkın da katılımı ile gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde şantiye kurumlarını tamamlayan firma, şimdide temel hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Büyük bir vinç ve araç gereçle arazide çalışmaları hızlandıran yetkililer; en kısa sürede temel atma aşamasına gelindiğini ifade ettiler.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, “TOKİ konutları bizim başından beri söylediğimiz önemli projelerimizdendi. Ve bu projenin gerçekleşmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Temel atma aşamasına gelmiş bir proje ile inşaalah firma en kısa sürede konutları bitirerek sahiplerine teslim ederiz. 7 Nisan’da gerçekleştirecek olduğumuz temel atma töreninin ardından, proje çalışmaları daha da hızlanacaktır. TOKİ, müteahhit firma ve belediyemizin gerçekleştireceği temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz. Akyazı’mız için çok önemli bir proje olan Toplu Konut Projesi ile hem konut açığı kapanacak hem de çevre düzenlemesi ile sosyal bir yaşam alanına kavuşacaktır. Bu büyük projemizden sonra da inşallah spor kompleksini de bitimine az kalan Ak Çarşı\'mızın yanına yapacağız. Halkımızdan aldığımız güç ile projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]