Tokatlılardan, yeni Danıştay üyesine veda yemeği

Sakarya Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı iken Danıştay’a üye olarak atanan Ekrem Özüpek onuruna bir veda yemeği verdi.

Güroğlu Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine dernek başkanı Şemsettin Aydın, yönetim kurulu üyeleri, Yüksel Çelik, Yaşar Tektaşlı, Sami Durgut, Ali Rıza Ateş, Ali Yaman, İrfan Er, Nurettin Demir ve Cemal Kaya evsahipliği yaptılar.

DUYGULU ANLAR YAŞADILAR

Yaklaşık 40 kişilik bir grubun katılımıyla gerçekleşen yemekte tüm yönetim kurulu üyeleri tek tek söz aldı ve Danıştay üyeliğine seçilen Tokatlı hemşehrileri Ekrem Özüpek’e yeni görevinde başarılar dilediler. Ekrem Özüpek Sakarya’dan ayrılacağı için üzgün olduklarını ifade eden Tokatlılar, yemekte duygulu anlar da yaşadılar.

BAŞARILAR DİLEDİ

Dernek başkanı Şemsettin Aydın, yemekte yaptığı konuşmasında “Tokatlı değerli hemşehrimiz sayın Ekrem Özüpek Sakarya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı iken de güzel başarılara imza atmıştı. Sayın Özüpek’in yeni görev yeri olan Danıştay’da da başarılı çalışmalar yapacağına ve Sakaryamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Yeni görevinin vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Şemsettin Aydın daha sonra Danıştay’a yeni atanan Ekrem Özüpek’e günün anısına bir plaket takdim etti. Onuruna verilen yemeğe katılan Ekrem Özüpek de tüm Tokatlı hemşehrilerine bu duyarlılık ve sıcak evsahipliliğinden ötürü teşekkür etti.

Sakarya’daki Tokatlılar samimi bir ortamda geçen yemekte yeni Danıştay üyesi Özüpek ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]