Toçoğlu'ndan Dünyaya Açılacak Bir Proje

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Dörtyol Sanayi'ni gezdi. Sanayi esnafıyla bir araya gelen Zeki Toçoğlu, göreve geldiklerinde Dörtyol Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Dörtyol Sanayi'ni gezdi. Zeki Toçoğlu'nun ziyaretinin belli bölüme SESOB Başkanı Hasan Alişan da katıldı. Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Zeki Toçoğlu, esnafın isteklerini dinledi. Göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri anlatan Zeki Toçoğlu, Dörtyol Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni de anlattı.
Kesinlikle Mağdur Olmayacaksınız

Bu projenin çok önemli olduğunu ifade eden Zeki Toçoğlu, sanayi esnafının da mağdur edilmeyeceğini söyledi. Zeki Toçoğlu, "Sakarya'nın dış ile ilişkisini sağlayan bu bölgede kentsel dönüşüm uygulayacağız. Proje tamamlandığında buradaki görüntü kirliliği ortadan kalkacak ve esnafımıza daha cazip çalışma imkanları ve iş olanakları sağlanacak. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki, proje çerçevesinde sanayi esnafımız kesinlikle mağdur edilmeyecek. Bütün kararları esnafımızla birlikte alacağız" dedi.
Dünyaya Açılacak Bir Proje

Zeki Toçoğlu, proje kapsamında modern sanayi alanları, turizm tesisleri, ticaret alanları ve rekreasyon alanları bulunacağını belirtti. Toplam 2 bin 400 dönümlük alan içerisinde projeyi hayata geçireceklerini belirten Zeki Toçoğlu, "Şu andaki mevcut alanın yüzde 30 - 35'i boştur ve kullanılamaz niteliktedir. Bizim gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm projesinde toplam alanımız 2 bin 400 dönüm. Bu projeyi tamamladığımızda yeni ve modern sanayi alanları kurulacak. Esnafımız da bu projenin tamamen içerisinde olacak. Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Sakarya'yı dış dünyaya açacak bir proje olarak düşünüyoruz" diye konuştu.

Esnafın isteklerini de dinleyen Zeki Toçoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde herkesten destek beklediklerini de sözlerine ekledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]