Toçoğlu, Zehir Zemberek Açıklamalarına Devam Ediyor

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, beraberindeki partililer ile birlikte büyükşehir sınırları içerisinde bulunun İkizce Osmaniye, Kayrancık ve Camili mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Partisinin belediye meclis üyesi aday adayı Metin Ökden, Sakarya İl Genel Meclis Aday Adayları Erdem Özbek ve Ali Eroğlu ve bir grup partili ile birlikte büyükşehir sınırları içerisinde bulunun İkizce Osmaniye, Kayrancık ve Camili mahallelerine giden MHPli Enver Toçoğlu;  vatandaşlardan kendilerine güvenmesini isteyerek, onlardan 29 Mart’ta destek beklediklerini söyledi.

Yanlış Adamlardan, Doğru Şeyler Beklenemez

Konuşmasında AK Parti’nin adaylarını da değerlendiren MHPli Toçoğlu; yanlış adamlardan, doğru şeyler beklenilmeyeceğinin altını çizerek; “Korkunun ecele hiçbir faydası yoktur. Hiçbir iktidar partisi muhalefete göre aday çıkarmaz. Ama iktidar partisi bizim karşımıza, Aziz Duran öyle istedi diye, bizim amcaoğlunu benim karşıma rakip çıkarmıştır. Zeki Toçoğlu’nun adaylığı yanlıştır” dedi.

Haksızlığa Dur Diyeceğiz

Hep haksızlığa uğrayanların yanında olduklarını, kimsenin başını öne eğdirmediklerini vurgulayan MHPli Toçoğlu; “Büyükşehirin bütün külfeti, köyleri yıkıldı. Ama mahalle olan köyler, büyükşehir nimetlerin hiçbirinden yararlandırılmamıştır. Bu şehirde köylülere yapılan yanlışlıkların hesabı 29 Mart'ta dur denilecek ve verilecektir. Beraber olup, bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız. Hizmete öncelikle köylerimizden başlayacağız. Yeter ki siz bize güvenin, bize itimat edin, bizi destekleyindiye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]