Toçoğlu ve Dişli Mithatpaşa'da Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu ve  Adapazarı Belediye Başkan adayı Süleyman Dişli, Mithatpaşa mahallesinde coşkulu bir kalabalıkla karşılandılar.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, AK Partili belediyelerin yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu ifade ederek, "Bizim Serdivan'da on yıldır ne yaptığımız ortada, Süleyman Bey'in beş yıldır ne yaptığı ortada. Bizim adaylarımızın her biri bu şehre hizmet etme aşkındadır. Bu Pazar günü güçlü bir şekilde çıkmak için ve Başbakanımıza güç vermek için desteğimizi arttırtalım" dedi.

Adapazarı Belediye Başkan adayı Süleyman Dişli ise AK Parti iktidarı ile Türkiye'nin çehresinin değiştiğini ifade ederek, "Bu ülkede artık çok şeyler yapılıyor. Hızlı trenden Marmaraya, duble yollardan üniversitelere toplu konutlara, hastanelere ve daha birçok alanda baş döndürücü hizmetler veriliyor. Başbakanımız bu gayretler içindeyken bizler de bu güne kadar kaynak oluşturulmamış ve kaynakları heba edilmiş şehirlerimizi yeniden canlandırmak için canla başla çalıştık ve yine çalışmaya talibiz. Şehrimize yeni ve örnek projeler kazandırmanın yanı sıra belediye bütçemizi üç kat arttırdık. Şimdi daha güçlü bir Sakarya ve Adapazarıyla hizmetlerimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]