Toçoğlu, 'Vatan için her türlü fedakârlığı yapıyoruz'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da incelemelerde bulundu. Akyazı Sanayi Bölgesi’nde fabrikaları gezen Başkan Toçoğlu daha sonra Akyazı muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı İlçesi\'nde incelemelerde bulundu. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci ile birlikte Sanayi Bölgesi’ni gezen Başkan Zeki Toçoğlu, tekstil ve alüminyum doğrama fabrikalarını ziyaret etti. Üretim aşamalarını tek tek yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, yöneticilerden bilgi aldı. Çalışanlarla da sohbet eden Başkan Toçoğlu, işlerinde kolaylıklar diledi.

Sanayi Bölgesi gezisinin ardından Akyazı’da görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Akyazı İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

"Çok fazla eksiklik yok, olanları da tamamlayacağız"


Gerçekleştirilen istişare toplantısında ilk olarak muhtarlara söz verildi. Gelen talepleri tek tek değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu taptığı konuşmada, “Tekrar bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Muhtarlarımızdan gelen talepleri incelediğimde hallolmayacak talepler değil. Allah’a şükürler olsun ki sizlerin karşısına böyle alnımız açık, dimdik çıkabiliyoruz. Çok fazla eksiğimiz de yok, var olan eksiklikleri de tamamlarız. Gelen taleplerin hallolması konusunda da örnekler var. Buradaki muhtar arkadaşlarımız ne zaman talep ilettilerse kaynaklarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalıştık. Eksikliklerimiz de olabilir, onları da tamamlayacağız; hiç endişe etmeyin. Önemli olan böyle bir atmosferde birbirimize destek olmak, birbirimize sahip çıkmaktır. Söylediklerimizi, söz verdiklerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

"Bu vatan için her türlü fedakarlığı yapan insanlarız"


Başkan Toçoğlu son dönemde ülke gündeminden düşmeyen terör konusunda gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirerek, “Sayın Başbakanımız, terör sorununun çözülmesi adına önemli adımlar attı. Bu konuda milletimiz adına endişe edilecek hiç bir şey yok. Hepimiz bu sorunun çözümüne katkı sağlamalıyız. Bizleri iyi tanıyorsunuz. Bu vatan için her türlü fedakârlığı yapan insanlarız. Gece gündüz milletimizin hizmetinde çalışıyoruz. Ülkemizin ne bir karış toprağına ne de değerlerine halel getirecek işler içerisinde olmayız. Katkılarınız ve dualarınızla inşallah bu sorundan da kurtulmuş olacağız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum, yanınızdayız. Bugüne kadar olduğu gibi her zaman yanınızda olacağız. Büyükşehir sınırlarına yeni dâhil olan ve köyden mahalleye inen arkadaşlarımızın endişe edeceği hiç bir şey yok” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]