Toçoğlu: "Ülkeniz için söyleyecek sözünüz olmalı"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri ile bir araya geldi.

Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al’ın da yer aldığı ziyarette öğrencilere Büyükşehir Meclisi’nin meclis içyapısı ve işleyişi hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediye Meclisi şehrimizin seçilmiş en büyük yönetim organıdır. Meclis çalışmalarımızı işbirliği, uyum ve birlikte yönetme anlayışı içerisinde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi’ne şehirle ilgili söyleyecek sözü olan herkesi davet ettiklerini de belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Halkın belediyelerine tüm paydaşlarımızı davet ettik. Şehri birlikte yönetme fikrine büyük önem veriyoruz. Yapıcı önerilere ve şehrimiz için söyleyecek sözü olan tüm vatandaşlarımıza meclisimizin kapıları açıktır. Üniversitemiz ile işbirliği içerisindeyiz. STK ve diğer paydaşlarımız ile bir aradayız. Biz bu çatı altında gelecek vadeden vizyonları konuşmak istiyoruz. Hamdolsun iktidar ve muhalefet grubu başta olmak üzere tüm paydaşlarımız ile bu birlikteliği yakaladık” şeklinde konuştu. Programın devamında öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah üniversite sıralarındaki eğitimlerinizin ardından geleceğin idareci ve siyasileri olacaksınız. Biz nitelikli gençlerin geleceğimiz için büyük öneme sahip olduğunu biliyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Ahlaki bir duruşa sahip olur ve ilkeli bir hayat tercih ederseniz her alanda başarıyı yakalamanız kaçınılmaz olur. Ülkesi için söyleyecek sözü olan nesillere ihtiyacımız var. Büyük başarıların çok çalışmak ile mümkün olduğunu unutmamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]