Toçoğlu: Tarihi Uzun Çarşı'nın Sorunlarını Çözeceğiz

Adapazarı Uzun Çarşı Derneği Başkanı Dursun İnal, Kunduracılar Odası Başkanı Feridun Özcan, Uzun çarşı esnafı temsilcileri, SATSO Başkanı Akgün Altuğ ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu'na çarşının sorunlarından bahseden esnaflar, sorunların çözümünde destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, Uzunçarşının sorunlarının çözüleceğini, bunun için üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını ifade etti.

Şu aşamada altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Uzunçarşı esnafımızı burada görmekten çok memnun oldum. Uzunçarşımız kültürel, sosyal ve tarihi açıdan şehrimizi en güzel yansıtan mekânlarımızdan birisi. Çarşının tüm sıkıntılarının farkındayız.  Sıkıntıların giderilmesinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kimsenin Şüphesi Olmasın

Esnafın yanında olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Uzunçarşıya her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Şuanda ADASU ekiplerimiz orada altyapı çalışması gerçekleştiriyor. İlk etapta çarşının bütün altyapı sorununu çözüme kavuşturacağız. Daha sonra çarşının tarihi ve kültürel yapısına uygun olarak kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, sıkıntıların çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]