Toçoğlu: Serdivan Dün Nasıldı, Bugün Nasıl?

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Serdivan Belediye Başkanı adayı Yusuf Alemdar, Harmanlık ve Esentepe mahallelerinde seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi.

Havai fişek ve meşaleler ile karşılanan Zeki Toçoğlu, vatandaşları selamlayarak sevgi gösterilerine karşılık verdi. Kalabalık bir topluluğa hitap eden Zeki Toçoğlu, istikrarın ve gelişmenin devamıiçin AK Parti'nin yeniden seçimleri kazanması gerektiğini söyledi.
Çünkü Bizler Sizden Biriyiz

Zeki Toçoğlu, "AK Parti hizmet üreten, iş yapan bir partidir. Ülkemiz, hükümetimizin icraatları ile büyük bir gelişme ivmesi kazanmıştır. Bugün ülkemizin geldiği nokta ortadadır. Biz gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Çünkü bizler sizden biriyiz. Halkımızın temsilcisiyiz. Sizler de elinizden gelen gayreti gösterin ve hizmette öncü parti olan AK Parti'yi seçimlerden başarı ile çıkartın" dedi.
Serdivan Dün Nasıldı, Bugün Nasıl?

Sakarya'ya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Zeki Toçoğlu, "Bizler kalkınmanın yerelden başladığına inanan bir partiyiz. Bizim bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Serdivan dün nasıldı, bugün nasıl. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizde de daha güzel bir Sakarya için, daha modern bir kent için var gücümüzle çalışcağız. Biz sizlere güveniyoruz. Siz de bize güvenin. El ele Sakarya'mızı daha güzel yarınlara taşıyalım" diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; Alandüzü, Beşevler, Meşeli, Kızılcıklı ve Uzunköy köylerinde seçim ziyaretlerinde bulundu. Toçoğlu, köylerde büyük ilgi gördü.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]