Toçoğlu, Seçim Çalışmalarına Süratle Devam Ediyor

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu; seçim çalışmalarını sürdürürken, önceki akşam, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile birlikte Şirinevler Mahallesi’ni ziyaret etti.

10 Yıldır Düzeltemediler

AKP’nin belediye başkanı adayının 15 yıldır görevde olduğunu hatırlatan MHPli Toçoğlu; “10 yıl önce deprem oldu. Sakarya’ya 100 yılda yapılamayan hizmete yaptığını söylüyorlar. Ama o kadar hizmet yaptık demelerime rağmen, ortada görülen hizmet yok. Bu şehir 10 yıldır çamurdan tozdan hala kurtulmadı. Halen 10 yıldır kanalizasyon, su, doğalgaz, telefon ve elektrik çalışması var diye alt yapıyı delik deşik yapıyorlar. 15 yıldır ayağa kaldıramayan 10 yıldır, çalışmasını bitiremeyen AKP’nin belediyecilik zihniyeti, bundan sonramı Sakarya’yı ayağa kaldıracak” diye konuştu.

İmarda Yanlışlık Var

Şehir de imar konusunda da yapılan yanlışlıkların devam ettiğini öne süren MHPli Toçoğlu; “AKPli belediyenin depremden sonrası aldığı karar da iki kat üzerine imar izni verilmeyeceği belirtilmişti. Ancak, nereye gitsek, yeni yapılan binalarda hep iki katın üzerine çıktığını görüyoruz. Özellikle Camili ve Karaman bölgesinde evlerin hep 5-6 katlı olduğunu tespit ediyoruz. Oranın zemini sağlam diye 5-6 kat izin veren AKP belediyecilik zihniyeti, şimdide merkeze bu izni veriyor” diyerek, imarda yapılan yanlışlığı dile getirdi.

Oy Kullanırken İyi Düşünün

Yanlış belediyecilik anlayışı yüzünden halkın perişan durumda olduğunu ifade eden MHPli Toçoğlu; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sözde değil, broşürlerde değil; biz bu şehri vizyon olarak, her şeyi ile Sakarya’yı ayağa kaldırmaya geliyoruz. Bunu da yaparken, hiçbir parti gözetmeyeceğiz. 29 Mart’ta körü kürüne oy kullanmayın. Oy kullanırken partizanlık yapmayın. Çalışacağına inandığınız adaya oy verin. İktidar partisinin adayına oy vermezseniz, hizmet alamazsınız zihniyeti ile hareket etmeyin. Biz bu şehrin geleceği açısından bu şehre hizmet gelmesi için adayız. İlk raunt tamamlandı. Halk, ikinci raundu 29 Mart sabahı gösterecek” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]