Toçoğlu: "SATSO şehrin en önemli aktörü"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a iade-i ziyarette bulundu.

Toçoğlu, SATSO’nun şehrin en önemli aktörü olduğunun altını çizdi.

SATSO’nun demokratik ve seviyeli bir yarış sonrası oluşan yeni yönetimi tebrik ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Genç bir jenerasyon oluştu. Zaman zaman başbakanımızda söylüyor, eski Türkiye’yi tasfiye ettik. Yeni Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’yi inşa ederkende böyle genç, gerçekten işinin ehli, seviyeli kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın yönetime seçilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sakaryadaki bu istikrarın, bu birlikte çalışmanın, ortak aklın devam etmesinde şehrimiz için çok büyük faydalar var. Allah yardımcınız olsun, utandırmasın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman SATSO’nun yanında olduklarını da kaydeden Başkan Toçoğlu, “Bundan sonrada sivil toplum kuruluşlarıyla, şehrimizin en büyük aktörü olan SATSO ile projeler üretmeye, ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizde iş dünyası olarak Sakarya’da sosyal ve ekonomik anlamda şehrin çıtasını bir adım daha yukarıya çıkarmak gayreti içindeyiz. Sizlerin bu şekildeki yaklaşımları bize güç veriyor. Önümüze koymuş olduğumuz hedeflere daha kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum. Ortak akılla çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Arslan, Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Murat Can, Ertuğrul Öztürk ve Yunus Tever de hazır bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Neşet Peker’i de ziyaret ederek, tebrik etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]