Toçoğlu, Rakiplerini Eleştiri Bombardımanına Tuttu

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Solaklar, İlyaslar, Yeşilyurt ve Bileciler köylerini ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet eden Zeki Toçoğlu, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Güneşler Belediye Başkanı Necdet Tömekçe ile birlikte Solaklar, İlyaslar, Yeşilyurt ve Hacılar köylerini ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet eden Zeki Toçoğlu, "Hizmet için geliyoruz" dedi.
Ak Kadrolar Kalkındıracak

Kahvehanelerde vatandaşlara da hitap eden Zeki Toçoğlu, "Bu zamana kadar hizmetin en iyisini AK belediyeler yaptı, bundan sonra da şehirlerimizi yine Ak kadrolar kalkındıracak. Ayrıca biz sadece hizmet belediyeciliği yapmıyoruz. Biz hizmetin yanında kaynak üreten, kazanan ve kazandıran belediyecilik anlayışını savunuyoruz" dedi.
Şunu Herkes Bilsin

Diğer partilerden aday olan başkan adaylarının söylemlerini de eleştiren Zeki Toçoğlu, "Duyuyoruz ki olmayacak vaatlerle vatandaşlarımızın karşısına çıkıyorlar. Neredeyse gökteki yıldızları bile vaat edecekler. Bunlar sadece oya yönelik kuru vaatlerdir. Şunu herkes bilsin ki; artık hayale dayalı siyaset anlayışı tarih olmuştur. Hemşehrilerimiz her şeyi çok iyi biliyor aslında. Çok söze de gerek yok. Bizim bu zamana kadar Serdivan'da yaptıklarımız ortada. Hiçbir zaman olmayacak vaatlerle insanların huzuruna çıkmadık. Ama şunu her yerde söylüyorum burada da tekrarlayayım. Hizmet bizim içimiz, belediyecilik Ak kadroların işidir" dedi.

Zeki Toçoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların isteklerini dinledi, ziyaretlerin sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]