Toçoğlu: Öyle Yağma Yok, Herkes Mal Varlığını Açıklasın

Partisinin Hızırtepe İrtibat Bürosu'nun açılışını yapan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Biz belediye başkanını kentin ve kent insanının hizmetkarı olarak görüyoruz" dedi.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte AK Parti Hızırtepe İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Meşaleli Karşılama

Hızırtepelilerin büyük ilgi gösterdiği başkanlar, mahalle girişinde meşalelerle karşılandı. Tezahüratlar eşliğinde irtibat bürosunun kurdelesini kesen Zeki Toçoğlu, Hızırtepe'de yaşanan coşkunun her şeyi ortaya koyduğunu ifade etti. Açılış sonrasında vatandaşlara hitap eden Zeki
Toçoğlu, "Bizim anlayışımıza göre belediye başkanı olmak egemen kişi olmak değildir. Biz belediye başkanını kentin ve kent insanının hizmetkârı olarak görüyoruz. Bizim anlayışımız budur" dedi.
Öyle Yağma Yok

Kendisinin başkan adaylığının açıklanmasından sonra mal varlığını açıkladığını da sözlerine ekleyen Zeki Toçoğlu, herkesin mal varlığını ortaya koyması gerektiğini yineledi. Toçoğlu, "Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkan adaylığım açıklandıktan sonra 10 yıllık belediye başkanlığı yapmış birisi olarak bütün mal varlığımı açıkladım. Hatta ailemin de mal varlığını açıkladım. Sizlerin huzuruna rahatlıkla çıkıyorum. Ama görüyorum ki herkes mal varlığını açıklamıyor. Öyle yağma yok, herkes mal varlığını açıklasın. Şeffaflıktan yana olanlar mal varlığını ortaya koysun" diye konuştu.
Başlangıç Hızırtepe

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Zeki Toçoğlu, seçimleri kazanacaklarını da dile getirdi.  Bugüne kadar her seçimin startını Hızırtepe'den verdiklerini söyleyen Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ise, "Biz seçim sonuçlarını adaylarımız açıklanınca söyleyeceğiz demiştik. İşte şimdi söylüyorum Halep oradaysa arşın burada" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]