Toçoğlu, o toplantıda konuştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Özverisi ve çalışkanlığıyla herkesi şaşırtan bir performans ortaya koyan kadın kollarımıza her zaman minnettarız" dedi.

AK Parti Sakarya Kadın Kolları tarafından düzenlenen "1. Bölge Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı"nda konuşan Toçoğlu, AK Parti ailesinin Sakarya’da güzel bir uyum tesis ettiğini belirtti.

Toçoğlu, AK Parti olarak Sakarya\'da uyum içinde çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bakanımızla, milletvekillerimizle, İl Başkanımızla ve teşkilat üyelerimizle her konuyu rahatlıkla istişare ediyoruz. Bir masanın etrafında birlikte karar alıyoruz. Tüm kararların hayata geçirilmesi hususunda birbirimize destek oluyoruz. Hamdolsun bu uyum sayesinde bugüne kadar her seçimde önemli başarılar elde ettik. Özverisi ve çalışkanlığıyla herkesi şaşırtan bir performans ortaya koyan kadın kollarımıza her zaman minnettarız."

Kadın kollarının "büyük Türkiye" hedefine gönülden inandığını kaydeden Toçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ailesinden feragat eden, bizimle gece geç saatlere kadar çalışan hanım kardeşlerimiz, motivasyonunu bir an bile kaybetmeden çalışıyor. Hiçbir ayrım gözetmeden çalışan kadın kollarımız bizim övünç kaynağımızdır. Biz kendilerinden razıyız. İnşallah onlar da bizlerden razıdır. Verdikleri mücadele, gösterdikleri fedakarlık en büyük ilham kaynağımızdır. Aramızdaki iyi niyet, kardeşlik ve uyumun sürekli olmasını temenni ediyoruz. Allah birliğimizi daim etsin."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]