Toçoğlu, Muhalefeti Ergenekon'u Kullanmakla Suçladı

Seçim çalışmaları için geldiği Akyazı ilçesinde bir düğüne katılan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu,"Muhalefetin Ergenekon'u kullanarak seçimleri farklı boyutlara çekme eğilimi vardır, bunlara izin vermeyelim" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Akyazı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçe teşkilatında konuşan Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerin önemine değinerek, "Muhalefetin Ergenekon'u kullanarak seçimleri farklı boyutlara çekme eğilimi vardır, bunlara izin vermeyelim. Seçimlerde daha çok alarak bu beklentileri boşa çıkaralım. Başbakanımıza destek verelim. Bizler iyi niyetle yola çıktık, iyi niyetle yola çıkanlara Allah yardım eder. Biz buna inanıyoruz ve bu inançla da ülkemiz için ilimiz için çalışacağız. Partimizin tüm adaylarına başarılar diliyorum Allah yardımcımız olsun" dedi.

Ardından Toçoğlu, partililerle birlikte Düzcanlar Düğün Sarayı'nda bir nikaha katıldı. Burada konuşan AK Parti Milletvekili Recep Yıldırım, "İnşallah Sakarya'da Akyazı ve tüm ilçe beldelerde kazanacağız" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]