Toçoğlu, Minik Futbolculara Şort Dağıttı

Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Futbol Okulu başladı.

Açılış için Erenler Spor Tesisi’nde bir tören düzenlendi. Gerçekleştirilen törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Atilla Arkan, futbol okuluna katılacak olan öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Futbol okulu öğrencilerine forma, tozluk ve şort dağıtan Başkan Zeki Toçoğlu, çocukların kötü alışkanlıklardan korunması adına bu tür hizmetleri çok önemsediklerini söyledi.

En Fazla Önemsediğimiz Hizmet
 
Futbol Okulu’nun 15 Eylül’e kadar süreceğini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Yaz Futbol Okulu en fazla önemsediğimiz hizmetlerden. Zira çocuklarımızın hem buralarda yetenekleri keşfediliyor, hem de kötü alışkanlıklardan uzak durması sağlanmış oluyor. Yaz futbol okulunu bu sene altı noktada açıyoruz. Ferizli, Söğütlü, Arifiye ve Erenler ilçelerimizle Korucuk ve Karaman bölgelerinde açacağız futbol okulundan vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde yararlanacaklar. 12 hocamız çocuklarımızı yetiştirecek” dedi. 

Çok Büyük Başarılara İmza Atacağız

Sakarya’nın sporcu yetiştiren bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya bu zamana kadar birçok sporcu yetiştirmiş bir şehirdir. İnşallah daha birçok sporcu yetiştireceğiz. Buralarda yetişen çocuklarımız inanıyorum ki çok büyük başarılara imza atacaklar” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından çocuklara forma, şort ve tozluk dağıttı. Zeki Toçoğlu, spor malzemelerinin 1500 öğrenciye dağıtılacağını ifade etti.  Futbol okuluna katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Zeki Toçoğlu, daha sonra çocuklarla şakalaşıp futbol oynadı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]