Toçoğlu, Mal Beyanını Açıkladı

AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Buna göre Toçoğlu ve eşinin biri kagir ikisi dubleks 3 evi ve oğluna ait bir otomobil bulunuyor.

Yıllara Göre Mal Beyanı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, adaylığının açıklanmasının 4'üncü gününde mal varlığını açıkladı. Açıklamada, Toçoğlu ve ailesinin 1999, 2004 ve 2009 yıllarındaki mal varlıkları yer aldı. Buna göre 1999 yılında bir kagir eve sahip olan Toçoğlu, 2004 yılında veraset yoluyla İstiklal Mahallesi'nde 1 tam hisseli, İstiklal ve Kemalpaşa Mahallelerinde ise 2 yarım hisseli arsaya sahip oldu.

3 Ev Bir Otomobil

Serdivan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu'nun 2009'daki mal beyanında ise kagir binanın yanı sıra, veraset yolu ile edinilen arsanın kat karşılığı satılması ile biri kendisinin diğeri de eşinin üzerine iki dubleks eve sahip olunduğu belirtildi. Öte yandan oğlunun da bir otomobile sahip olduğu mal beyanında yer aldı. Başkan Toçoğlu'nun aday olur olmaz mal varlığı açıklaması taktir gördü.

SRT

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]