Toçoğlu, Kültür ve Sanat Çalıştayına katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimlerde Kültür Sanat Çalıştayı’na katılan Başkan Toçoğlu, “Görev süremiz boyunca şehrimize kültür ve sanat alanında kalıcı eserler bırakma gayesinde olduk. Aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kültür ve Sanat” çalıştayına katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanları, komisyon başkanları, yazarlar ve STK temsilcilerinin de yer aldığı çalıştayda yerel yönetimlerde kültür sanat çalışmalarını daha da güçlendirmek adına görüşmeler yapılıyor.

Çalıştay ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kültür ve sanat alanında birbirinden önemli eserlerin şehir ile buluştuğunu ifade etti. Toçoğlu, “Görev süremiz boyunca şehrimize kültür ve sanat alanında kalıcı eserler bırakma gayesinde olduk. Dönüşüm çalışmalarımız kapsamında sanat merkezleri, konser salonları inşa ettik” diye konuştu.

Düzenlenen konferanslar, paneller, tiyatro gösterimleri ve konserlerle önde gelen fikir ve sanat insanları ile Sakaryalıları buluşturduklarını da ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehir kitaplığına yeni eserler kazandırdık. Akademiler düzenledik. Tiyatro Okulumuz eğitimlerine başladı. Binlerce hemşerimize meslek eğitimi verdik. İnşallah medeniyet tasavvurumuz doğrultusunda kültürel belediyecilik faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]