Toçoğlu, Hızırtepe sakinleriyle bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hızırtepe Mahalle sakinleri ile düzenlenen programda bir araya geldi.

Hızırtepe Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen ve Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda vatandaşın yer aldığı buluşmada 1 Kasım süreci değerlendirildi.

Programda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni bir sürece girdik. 7 Haziran’da hiç arzu etmediğimiz bir durumla karşılaştık. Yüzde 41 oy almamıza rağmen hükümet kuramadık. Başbakanımız da uzun süre koalisyon hükümeti kurabilmek için çaba gösterdi. MHP daha işin başında her şeye hayır dedi. CHP ise koalisyonun olmaması için şartlar ileri sürdü. Böylelikle bugünlere kadar geldik. 7 Haziran’dan bugüne kadar Türkiye’de tek başına ve güçlü iktidarın olmayışının nasıl sıkıntılar yarattığını hep beraber gördük” ifadelerini kullandı.

Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya’da bir sıkıntımız yok. Zaten bizlere her zaman sahip çıkıyorsunuz. Ancak bu seçim bir parti seçiminden ziyade ülkenin geleceği ile ilgili bir seçim haline döndü. Dolayısı ile sizlerden bu anlamda biraz daha gayret bekliyoruz. İnşallah sizler bizim yanımızda olduğunuz müddetçe hizmet sunmaya devam edeceğiz. İnşallah 1 Kasım’da Sakarya’dan Ankara’ya güçlü bir destek vereceğiz” dedi.

Programın devamında konuşan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “AK Parti 3 Kasım 2002’de iktidar oldu. 13 yıldır memleketimizde çok ciddi hizmetler gerçekleştirildi. Halkımızda her seçim bizlere destek verdi. 7 Haziran seçimlerinde bir miktar az oy aldık. Tek başına iktidar olamadık. Koalisyonda diğer siyasi partilerin kararlarından dolayı kurulamadı. Artık yeni bir seçime gidiyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün; “Hızırtepe bizim kalemizdir. Hızırtepe her zaman bizlere destek olmuştur. Hızırtepe’ye hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. 2002 yılını hatırlayın. O yılın sembolü SSK Hastanesi’nde kat alımı konusuydu. 2 milyon parayı o zaman bulamadılar. O zamanlar Sakarya’da sağlık hizmeti prefabriklerde sunuluyordu. Şimdi çıkmış MHP’den bir milletvekili adayı Sakarya sağlıkta kötü diyor. Sakarya sağlıkta yerlerde sürünüyordu. Prefabriklerde hizmet veriyordunuz. Bunları unuttunuz mu? Biz unutmadık.”

Üstün, “7 Haziran’da bir kaza oldu. Türkiye’de yüzde 41 oy aldık ama hükümeti kuramadık. MHP daha ilk akşam alayına hayır dedi. CHP’de şartlar öne sürdü ve koalisyon kurulamadı. İnşallah bu durumu Sakaryalılar, Hızırtepeliler çözecektir. AK Parti olarak bu sürede dersimize çalıştık. 4 Ekim’de beyannamemizi açıkladık. Her kesimden vatandaşımızı kapsayan bir beyanname oldu. İnşallah 1 Kasım’da AK Parti tekrardan tek başına iktidar olacaktır” ifadelerine yer verdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]