Toçoğlu, Halkı Dinledi, Yapılması İstenenleri Not Aldı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Küpçüler Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.

Zeki Toçoğlu ve beraberindekiler daha sonra Giresunlular Derneği'ni, Yazılı, Kayalar ve Reşitbey köylerini de ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde coşkuyla karşılanan Zeki Toçoğlu, "İnşallah bu sevgiye layık olmaya çalışacağız" dedi. Ziyaretlerinde vatandaşlara da hitap eden Zeki Toçoğlu, "Hizmet adına yapılacak olan ne varsa hepsini yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz kendimizi size hizmete adamış insanlarız. Siz bizleri seçimlerden başarı ile çıkartın gerisini bize bırakın. Şehirlerimizi daha güzel yapmak için gereken ne varsa bugüne kadar yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılması İstenenleri Tek Tek Not Aldı

Vatandaşların isteklerini dinleyen Zeki Toçoğlu, yapılması istenenleri tek tek not aldı. Zeki Toçoğlu'ndan sonra vatandaşlara hitap eden AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, AK Parti'nin hem Erenler'de hem de Büyükşehir'de seçimi kazanacağını söyledi. Çelik, "Biz yapılması gerekenleri biliyoruz. Belediye başkanlarımız adım adım Sakarya'daki eksiklikleri giderecekler. Biz de milletvekilleri olarak Ankara'da yapılması gerekenleri yapacağız. Kaliteli hizmet halkımızın hakkıdır. Bu hizmetler artarak sürecektir. Seçimler şimdiden hayırlı olsun" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]