Toçoğlu: "Büyük fotoğrafa odaklanmalıyız"

AK Parti Arifiye İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “7 Nisan’da partimiz kimi aday gösterirse, açıklanan arkadaşlarımızın yanında yer alacağız. Bizim siyaset anlayışımız bunu gerektirir. Yerel Seçimler öncesinde de dediğimiz gibi, biz büyük fotoğrafa odaklanmalıyız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye 25. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Nehir Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Safitürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Çiğdem ile teşkilat mensupları da yer aldı. Programın açılış konuşmasında söz alan AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Çınar, teşkilat kademeleri tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. 7 Haziran’da genelde Sakarya ve özelde Arifiye’de önemli başarılar kazanılacağına da değinen Çınar, kampanya sürecini birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı. İlçe Başkanı Ethem Çınar’ın ardından İlçe Kadın ve Gençlik Kolları tarafından sürdürülen faaliyetlerin sunumu gerçekleştirildi. Arifiye Belediyesi Başkanı Karakullukçu ise, “İlçemizde 23 mahalle ve 40 bin vatandaşımıza hizmet ulaştırmaya aynı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz. Yerel Seçimler öncesinde Arifiye’ye ne vaat etmişsek, tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz ve geçireceğiz. Yeni Belediye Binası ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kalaycı’ya yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. Ana arterler ve ara sokaklarda kapsamlı bir asfalt çalışması başlatacağız. Büyükşehir Belediyemizin güçlü eliyle Arifiye’nin standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Güçlü bir irade, atılım ve ruhla Yeni Türkiye’ye hazırlandıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yaz aylarında şehrimizin birçok bölgesinde etkili olan sel felaketinin izlerini kısa süre içerisinde sildik. İl Özel İdarelerinin kapanmasıyla devraldığımız karla mücadele çalışmalarını ise büyük bir başarıyla tamamladık. Yerelleşerek daha hızlı ve etkili çalıştığımızı gördük. Ülkemizin mesafeleri kapatması için daha hızlı karar alması gerekiyor. İnşallah yeni politikalarla bu anlayış daha da güçlenecek” şeklinde konuştu. AK Partililer ve STK’lara yönelik gerçekleştirilen temayül yoklamalarını büyük bir olgunluk ve kararlılıkla tamamladıklarına da dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, “Bizim için tüm seçimler önemlidir. 7 Haziran Genel Seçimleri de ülkemizin geleceği açısından büyük öneme sahip. AK Parti temsil gücünü arttıran, tüm eğilimleri sürece dahil eden örnek bir parti disiplini ile süreci idame ediyor. Hamdolsun bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız bizim için değerlidir. Bu sürecin birlik ve beraberlik havasında devam etmesi bizi ayrıca memnun ediyor” ifadelerinde bulundu. 7 Nisan’da açıklanacak milletvekili aday listesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “7 Nisan’da partimiz kimi aday gösterirse, açıklanan arkadaşlarımızın yanında yer alacağız. Bizim siyaset anlayışımız bunu gerektirir. Yerel Seçimler öncesinde de dediğimiz gibi; biz büyük fotoğrafa odaklanmalıyız. Kısır tartışmalarla başarı elde edilemeyeceğini biliyoruz. Bölgesel ve küresel aktör olma yolunda Yeni Türkiye için tüm teşkilat kademelerimizle daha fazla çalışacak, 7 Haziran’da önemli bir zafere daha imza atacağız” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]