Toçoğlu; "Basketbol takımımıza güveniyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ve Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı oyuncularını makamında ağırladı.

Sakarya basketboluna verdiği desteklerden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ, “Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde grubu lider tamamlayarak, play offlarda büyük başarı elde ettik. Ardından mücadele ettiğimiz Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde zorlu maçlardan önemli puanlar aldık. Şimdi önümüzde Türkiye Basketbol 2. Ligi öncesi oynanacak play off mücadeleleri var. İlk maçımızı Boluspor ile oynayacağız. Bir üst lige çıkacak ekipleri belirleyecek bu zorlu maçlardan da büyük başarılarla ayrılarak yolumuza Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Sakarya Basketboluna önemli başarılar kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

"
Basketbol takımımıza güveniyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Basketbol takımımıza güveniyoruz. Geçmiş müsabakaları değerlendirdiğimizde bundan sonraki zorlu maçlardan da önemli galibiyetlerle ayrılacağımıza şüphemiz yok. 2. lige yükselme maçları öncesi tüm ekibimize başarılar diliyorum. Sakarya, sporun ve sporcunun daima yanında yer almış bir şehirdir. Bu şehrin hedefleri olan basketbol takımının BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele etmesi en büyük arzumuzdur. İnşallah başarılarımızı devam ettirecek ve hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]