Toçoğlu, Ayşenur İslam ile bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak için gittiği Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile bir araya geldi, devam eden sosyal yatırımlar ve Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak için gittiği Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Sosyal Hizmetler ile Fen İşleri Dairesi Başkanları’nın da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Toçoğlu, şehirde devam eden sosyal yatırımlar ile ilgili Bakan İslam’a bilgi verdi. Toçoğlu, “Şehrimizin geleceği, daha mutlu bir Sakarya için hazırladığımız tüm sosyal projelerde Sayın Bakanımızın desteğini görüyoruz. Sayın Bakanımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir’in yanındayız

Bakan İslam ise Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Sakarya’da önemli yatırımların hayata geçirildiği ifade etti. Sosyal Gelişim Merkezi projesinin şehrin geleceği için çok önemli bir proje olduğunun altını çizen İslam, “Daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar, ayakları yere sağlam basan bir gelecek için sosyal yatırımlarımız devam ediyor. Sakarya’da inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi de şehrimiz için çok önemli bir kazanım olacak. İnşallah Büyükşehir Belediyemizi ile işbirliği içerisinde şehrimize daha güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Her zaman Büyükşehir’in yanındayız” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]