Toçoğlu: "30 Mart Sabahı Hep Birlikte Güleceğiz"

Trafik-Et Balık Dolmuş Durağı ve Güneşler Zirai Aletler Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Zeki Toçoğlu, vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istedi.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Trafik - Et Balık Dolmuş Durağı'nı ziyaret eden Zeki Toçoğlu, daha sonra Güneşler Zirai Aletler Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Zirai Aletler Sitesi ziyaretinde Güneşler Belediye Başkanı Necdet Tömekçe de, Zeki Toçoğlu'na eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerde destek beklediklerini söyledi. Vatandaşların ilgisinden bir hayli memnun kalan Zeki Toçoğlu, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü söyledi.
Sadık Kalacağız

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara da hitap eden Zeki Toçoğlu,
"Biz sevginin, dürüstlüğün, kararlılığın, çalışkanlığın ve adaletin gücüne inanıyoruz. Serdivan'da yönetimde bulunduğumuz müddetçe bu ilkelere inandık ve uyduk. İnşallah Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda da bu ilkelere sadık kalacağız" dedi.
30 Mart Sabahı Güleceğiz

İstikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Parti'nin yerel seçimlerden yüksek oy oranı ile çıkması gerektiğini de dile getiren Zeki Toçoğlu, "AK Parti'nin ülkemize kazandırdığı gelişme ivmesini herkes biliyor, herkes görüyor. Bu güven ve istikrar ortamının, bu gelişmenin devam etmesi için yerel seçimlerden yüksek oy alarak çıkmalıyız. Başbakanımıza olan desteğimizi göstermek adına, şehrimizin daha da ileri noktalara taşınması adına yerel seçimleri Sakarya'da çok yüksek bir oyla kazanacağımızı düşünüyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de gösteriyor ki, vatandaşlarımız AK Parti'nin yanında. İnşallah 30 Mart sabahı hep beraber güleceğiz ve ardından şehrimizi daha da modern bir hale getirmek için kolları sıvayacağız. Hizmet kalitemizi daha da artıracağız"
diye konuştu.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; Örentepe, Salmanlı, Işıklar ve Hataplı köylerini ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Zeki Toçoğlu, köy sakinleriyle çay içip isteklerini dinledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]